Skip to content

Nicolien Kroon Wikipedia, Getrouwd, Kind, Biografie, Lengte, Partner

nicolien kroon foto's
Name Nicolien Kroon

Hoe oud is Nicolien Kroon / Leeftijd 22 November 1978. Ze is 46 (in 2024).

Wiki Information

Wie is zij?

 • Nicolien is een echte blonde Hollandse schone en werkt momenteel voor RTL Weer & Verkeer waar zij het weer presenteert op RTL4 en RTL7. Ook maakt zij weervideo’s voor de website “buienradar.”

Achtergrond :

 • Nicolien werd geboren op 22 November 1978 in Amsterdam.
 • Zij woont nu in Roosendaal en is getrouwd met een militair.
 • Zij zegt van zichzelf dat zij altijd vrolijk is, dat ze houdt van wintersport, koken, bakken en gezelligheid.

Opleiding :

 • Na het afronden van haar middelbare school volgde Nicolien een militaire opleiding aan de Koninklijke Militaire Academie in Breda, waarna zij een studie meteorologie bij de Koninklijke Luchtmacht volgde en tevens ook bij het KNMI.
 • Tussen 2006 en 2009 deed Nicolien ook een opleiding natuurkunde aan de Fontys Hogeschool, maar deze opleiding heeft zij niet afgemaakt.

Werk bij de Luchtmacht en RTL :

 • Nicolien heeft ruim 15 jaar gewerkt bij de Luchtmacht in de rang van majoor in verschillende functies. Zo heeft zij functies bekleed als meteoroloog, senior meteorologisch instructeur en kwaliteitsmanager en uiteindelijk werd zij hoofd van de meteorologische educatie & training. Deze laatste functie was slechts voor 3 maanden omdat zij bij RTL ging werken.
 • In januari 2014 is Nicolien gaan werken bij RTL. Hier maakt zij weersverwachtingen en presenteert deze voor RTL4 en RTL 7 en voor buienradar.

Overige activiteiten :

 • Nicolien zet zit graag in voor een beter milieu en doet bijvoorbeeld dingen als een presentatie geven bij Pitpoint. Pitpoint heeft als doelstelling 100 procent schoon vervoer in 2030.
 • Tevens geeft zij bijvoorbeeld presentaties aan de partners van ‘Vrouwen in Business’ bij Sterrenwacht Tivoli in Oudenbosch, waar men onder het genot van een hapje en een drankje kon genieten op een prachtige locatie. ‘Vrouwen in Business’ is een netwerk voor professionele, ondernemende en getalenteerde vrouwen uit Roosendaal en omstreken.

Interessante Feitjes :

 • In een interview vertelde Nicolien dat ze toen zij jonger was liever kleding kocht van goede kwaliteit dan goedkope kleding. Het resultaat hiervan was dat zij minder vaak nieuwe dingen kocht, maar wel erg zuinig was op haar spullen. Toen zij bij de luchtmacht ging werken droeg zij voornamelijk een camouflagepak met kistjes; enkel bij officiële gelegenheden trok ze haar mantelpakje en pumps aan. Nu ze bij RTL werkt, kiest een styliste wekelijks prachtige kleding voor haar uit, maar zij is blij als ze aan het einde van de dag haar eigen kleding weer aan kan trekken.
 • Nicolien heeft ooit met haar collega Amara Onwuka de benen geharst van weerman Dennis Wilt. Dit was in het kader van de ‘Beenharschallenge’ om zoveel mogelijk geld op te halen voor de ‘Ride of the Roses,’ waarbij geld wordt ingezameld voor KWF Kankerbestrijding.
 • Zij heeft het boek ‘Je Stem als Krachtbron’ van Debby Mureau flink gepromoot omdat zij naar eigen zegge iedere dag moet performen en overtuigen met haar stem.
Lichaam informatie

Nicolien Kroon zwanger? : Nee

Vrijgezel of getrouwd Zie hierboven

10 thoughts on “Nicolien Kroon Wikipedia, Getrouwd, Kind, Biografie, Lengte, Partner”

 1. Hallo Nicolien,

  Je bent een leuke en prachtige blonde vrouw met een paar mooie volle kuiten, vooral als je een panty aan hebt,ga zo door lekker ding

 2. Hallo Nicolien,

  Je bent een leuke en prachtige blonde vrouw met een paar mooie volle kuiten, vooral als je een panty aan hebt,ga zo door lekker ding

 3. Hoi Nicolien Kroon,

  Ik kijk altijd naar het rtl weer toen ik jouw zag daar jij bent bijzonder vrouw van rtl weer wanneer komt mooie zonnige zomer door Nederland. Mijn is gewoon abdeer

 4. Jochem Johannes Zwier

  Hallo Nicolien Kroon,
  Elke avond bewonder ik jou als Hollands blondje in je presentatie voor het
  weerbericht op RTL 4.
  Ik koester dan ook erotische fantasie over jou…Je bent gewoon een zalige
  blonde stoot…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *